Kalender en opstart Competitie 2021-2022

Hallo Allemaal
 
Kalender
Bloed, zweet en tranen ;) Maar de kalender is klaar. We zijn er in geslaagd iedereen een plaatsje te geven in de verschillende reeksen. En na wat heen en weer geschuif ook alle conflicten (tussen de verschillende ploegen en de verschillende clubs in eenzelfde lokaal) op te lossen.
 
Inschrijvingen
75 ploegen schreven zich in voor het nieuwe seizoen. Dit resulteert in 7 mooie - maar niet volledige - reeksen. In derde divisie treed je aan tegen 9 tegenstanders (10 ploegen dus) en in alle andere divisies starten dit jaar 11 ploegen.
 
Competitie
De competitie start op zaterdag 2 oktober en de laatste wedstrijd wordt gespeeld op 30 april. Is het toch nodig om van de kalender af te wijken en een wedstrijd te verplaatsen, neem dan contact op met je tegenstrever en stuur beiden een mailtje met de nieuwe speeldatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Denk er aan dat alle heenwedstrijden dienen te zijn gespeeld voor de terugronde begint. EN dat de laatste twee wedstrijden van het seizoen (speeldag 21+22) niet mogen worden verplaatst.
 
Blokken
Heb je de blok van vorig jaar niet gebruikt na het stilleggen van de competitie vorig jaar, mag je hem deze competitie gebruiken. Hebben jullie de blok wel gebruikt om te gooien, te trainen, dan vragen we je toch een andere blok aan te schaffen. Ook dit seizoen stempelen we de blokken niet af. We rekenen op jullie verantwoordelijkheidsgevoel en sportiviteit om er voor te zorgen dat de juiste blok - en in een goede conditie - wordt gebruikt. We rekenen er eveneens op dat je tegenpartij het meldt als de voorziene blok niet aan de juiste norm voldoet. Meldt - bij enige twijfel - aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je opmerkingen/vragen.
 
Ontmoetingsmoment
We geven iedereen graag de kans eventuele vragen persoonlijk te stellen tijdens een ontmoetingsmoment.Op zaterdag 25 september 2021 tref je tussen 13 en 15 uur een aantal bestuursleden aan bij Pol Kip, Burkel 1 te 3990 Peer. We vragen vriendelijk aan alle nieuwe clubs om even langs te komen zodat we jullie wegwijs maken in onze werking en hoe je een competitiewedstrijd online invult.
 
Login
Alle nieuwe clubs zijn nog in blijde verwachting van hun login gegevens. Deze ontvangen ze in een apart mailtje met meteen ook een handleiding hoe je de competitiewedstrijden invult.
 
Cup
In de loop van de volgende weken/maanden werkt het bestuur verder aan een nieuwe formule voor de MijnDarts-Cup. Wat nu al duidelijk is, dat we de Cup pas starten na de laatste competitiewedstrijd. Je hebt dus tijd om je in te schrijven na het bekendmaken van de formule en de data. Je neemt uiteraard gratis deel aan de Cup. We hanteren wel dezelfde regels voor forfaits voor de Cup als voor de competitie. Je ontvangt meer informatie in voor het einde van het jaar.
 
Fun
We wensen iedereen een supertof en volwaardig seizoen toe.