BeDarts lanceert hun nieuwe website en facebookpagina

Eind vorig jaar kondigden de voormalige afdelingen de geboorte van de vernieuwde Belgische Dartsorganisatie ´BeDarts vzw´ aan. 

Als overkoepelende organisatie wil BeDarts  de dartssport voor iedereen, zowel in Vlaanderen als Wallonië, toegankelijk maken en de onafhankelijke bonden samen brengen binnen een nieuwe verenigd dartslandschap.

De voorbije maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe structuur en zijn de krijtlijnen voor het beleid uitgezet.  Nu is dan ook de vernieuwde website www.bedarts.be online te bekijken. De nieuwe naam, het logo en de vernieuwde website sluiten beter aan bij de organisatie die BeDarts wil zijn en hoopt daarmee alle spelers/organisaties in het land aan te spreken.

BeDarts is sinds kort ook aanwezig op de sociale netwerksite Facebook: www.facebook.com/bedarts. Dartsspelers en organisaties kunnen zo als eerste meer vernemen over de activiteiten, nieuwsberichten en de werking van BeDarts.

Naast deze nieuwigheden op het net werkt BeDarts nog steeds verder aan het leggen van contacten, het concretiseren van doelstellingen en het verder uitwerken van de structuur.

Surf dus zeker eens rond op de website en like de Facebookpagina van BeDarts!
www.bedarts.be en www.facebook.com/bedarts BeDarts hoopt van jou als bezoeker feedback te krijgen op de dingen die je handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, maar vooral nog mist. Laat hen vooral weten wat je vindt – alle feedback is welkom!