De definitieve kalender staat online. Kleine wijziging in 3B, waar The Bully´s A helaas niet starten, en we een nieuwe club mogen verwelkomen, nl. De Kuil.

Zoals voorzien start de competitie op zaterdag 3 oktober en eindigt, als alles loopt zoals gepland, op 10 april.

Voor de ploegen in  3B: D.C. ´t Blökske speelt zijn thuiswedstrijden op vrijdag!

Mogen we nog even enkele basisregels ter bestrijding van corona meegeven?

  • Respecteer de hygiëneregels
  • Schenk genoeg aandacht aan kwetsbare personen en blijf op afstand
  • Hou zoveel mogelijk 1,5m afstand
  • Beperk nauwe contacten
  • Respecteer de regels tijdens bijeenkomsten/wedstrijden

Het dragen van het mondmasker blijft verplicht wanneer de veiligheidsafstand niet kan worden gegarandeerd. Ook op specifieke overdekte plaatsen zoals op het openbaar vervoer, in winkels of bioscopen en ongeacht het aantal mensen blijft het dragen van een mondmasker verplicht.

Respecteer steeds de regels van de lokalen waar je op bezoek gaat. Als thuisploeg verwachten je ook, je tegenstander te informeren over de genomen maatregelen in jouw gemeente en in je lokaal voor zover deze afwijken van de gangbare maatregelen.

Als bestuur hebben we beslist dat voor het seizoen 2020-2021de thuisploeg alle wedstrijden schrijft, en we raden sterk aan om tussen twee schrijfbeurten het bord en de stift te onstmetten en het bord proper te maken met wegwerppapier (papieren doekjes, keukenrol, ...).

We starten naar gewoonte met nieuwe blokken. Het vorig seizoen is dan wel niet volledig gespeeld, toch zijn er 16 wedstrijden (2/3e van het seizoen) afgewerkt. De blokken worden dit jaar niet afgestempeld, en we rekenen op jullie goodwill hierin.

Het sluitingsuur in de horeca is nog steeds bepaald op 1 uur. Om je wedstrijd helemaal te kunnen uitspelen vragen we je niet onnodig te vertragen door tombola, rook- of eetpauzes. De uitslag van 00u45 wordt beschouwd als einduitslag, ook al zijn niet alle games gespeeld. Uiteraard mogen jullie vroeger beginnen, mits overleg met de tegenpartij.

We wensen iedereen een sportief maar vooral gezond seizoen toe. En denk eraan, blijf zorgen voor jezelf en voor de anderen.

 

Maatregelen coronavirus | Menen, waar je thuiskomt