Aangezien de maatregelen enigszins versoepeld zijn hervatten wij de competitie op ZATERDAG 29 JANUARI 2022 met SPEELWEEK 7.

Mogen wij vragen om de geldende regels (mondmaskergebruik, cst-ticket, sluitingsuur, etc) goed op te volgen. Om nu alsnog de competitie tot een goed einde te brengen zijn wij hier en daar wat afgeweken van het reglement. Probeer je dan ook als club/ploeg flexibel op te stellen bij het verplaatsen van wedstrijden moest dit nodig blijken omwille van de gekende problematiek. De aangepaste speeldatums staan inmiddels online op de website.

Volgende punten verdienen dan ook wat extra aandacht:

* het is toegestaan (mits akkoord tegenpartij en het sluitingsuur in acht genomen) om vroeger aan de wedstrijd te beginnen.

* het is toegestaan om de wedstrijden af te werken op 2 standen (indien die er zijn, met goedkeuring van de tegenpartij)

* beperk de pauzes tot het absolute minimum (roken, eventuele hapjes, tombola, ... )

* inhaal en/of verplaatste wedstrijden dienen gespeeld te zijn voor het einde van de competitie (04-06-2022). Deze wedstrijden mogen op eender welke dag en uur gespeeld worden mits akkoord tegenpartij en melding aan de competitieleiding.