De verzekeringskaart: Groen licht om te rijden | Voordelig verzekeren

 

De voorbije dagen hebben we binnen het bestuur veel gepraat over de nieuwe maatregelen die op zaterdag 29 januari 2022 ingaan. Ondanks onze eerste berichtgeving van een opstart, kregen we tegenwind vanuit verschillende hoeken en moesten we noodgedwongen de opstart terug uitstellen.

 

We gingen ten rade bij – wat ons de meeste logische keuze was – Sport Vlaanderen. Helaas kregen we daar een heel duidelijk NO-GO. Omdat we het heel vreemd vonden, hebben we ook gemaild naar zowel het kabinet van Sport als van Welzijn (we wachten nog op hun officiele antwoord).

 

Deze namiddag kregen we een mailtje te zien dat Sport Vlaanderen (weliswaar een andere collega) zegt dat caféspelen (dus ook het darten) terug kunnen, mits het dragen van een mondmasker. Een bericht vanuit het kabinet van Binnenlandse zaken bevestigde dit standpunt. Ondertussen lijken ook de websites hun berichtgevingen te hebben aangepast.

 

Met andere woorden: We hebben GROEN licht gekregen om de dartscompetitie terug op te starten. We willen iedereen de kans geven zich grondig voor te bereiden (lees wat extra trainen 😉) en de competitie start terug op vanaf zaterdag 5 februari.

 

Volgende week lees je hier een bericht met extra informatie om het vervolg van onze competitie zo vlot mogelijk te laten verlopen.