De competitie 2022-2023 is al een aantal weken achter ons. Meer dan tijd om samen terug te blikken op het voorbije seizoen, onze kampioenen hun verdiende beker te overhandigen en uiteraard ook vooruit te blikken naar het seizoen 2023-2024.

 

We ontmoeten jullie graag op de ALGEMENE (COMPETITIE) VERGADERING MET AANSLUITENDE KAMPIOENENHULDE op zaterdag 12 augustus 2023 om 19u30 in Parochiezaal St. Hubertrus, Lille Dorp 26, 3910 Sint-Huibrechts-Lille (lokaal van D.C. ´t Zoalke en D.C. ´t Blökske).

 

Elke ploeg ontvangt - op deze vergadering - een afgestempelde WINMAU BLADE 6- Dartsblok waarop het komende seizoen wordt gespeeld.

 

Er is geen vergadering meer voor aanvang competitie. Op deze vergadering blikken we kort terug naar het afgelopen seizoen en besteden we meer aandacht aan het komende seizoen. Een aantal aanpassingen in de reglementen en het boetebeleid zullen uitvoerig worden toegelicht. En uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen aan de bestuursleden. Je aanwezigheid is dus van groot belang. We rekenen er op van elke club een aanvaardiging te ontmoeten.